Köp ditt löpband hos oss!

Att köra löpband hemma är helt perfekt för dig som inte gillar att löpa i regn och rusk och halka. En del håller sig till att löpa vår och sommar och sen är det helt stilla under vintern. Har du ett löpband hemma hos dig så lovar jag dig att du kommer att vara vältränad året om. Det ger dig enormt bra konditionsträning och du slipper att löpa ute i dåligt väder.

Kika in på vår sajt så finner du olika löpband som har varianterna, lätt, hård och max. Dessa olika varianter är för att du ska kunna välja hur ofta du använder ditt löpband och hur många personer ska vara med och dela på löpbandet. Ska du ha den hemma och det är endast du själv som kommer att använda den så räcker det med att du köper varianten lätt. Är ni flera eller ska ha den på en förening så ska du kika lite mer på hård och max. Är du osäker på ditt val av maskin så ring oss så letar vi tillsammans fram den maskin som passar dig.  Välkommen till oss med dina frågor.