Letar du kylcontainer?

Vi har kylcontainern för dig i olika storlekar. De vanligaste storlekarna är 10 fot och 20 fot – containers. Vi har både kyl och fryscontainers att hyra ut och vi hjälper självklart dig med transporten. Läs mer om det på vår sajt.

Hyr allt från kylcontainer till porslin

Table är den perfekta lösningen för dig som företagare eller som privatperson för att hyra både kylcontainer, möbler, porslin och bestick eller kanske toaletter. Vi har allt du behöver om du ska ha ett större eller mindre evenemang.

Ska du gifta dig eller fira en stor födelsedag? Då har vi även catering och du ser alla menyer och bufféer på vår sajt. Om du önskar hyra personal för din fest eller vad du planerar, så kan vi självklart erbjuda det till dig och då till mycket förmånliga priser. Vi har serveringspersonal, kockar, bartenders som du kan hyra. Ja, du kan släppa din oro, för vi har allt du behöver. Ring oss, maila oss eller gör din beställning på vår sajt. Välkommen!