Kategoriarkiv: Hus & hem

Dränering med koll från jobbet

Med vår kundportal kan ni som beställare av en dränering följa upp arbetet vart ni än befinner er så länge ni har tillgång till nätet. Vi lägger upp bilder och todo på det löpande arbetet.

Vi utför dräneringen samt tar han om all bortforsling, grovstädning etc. När vi åkt därifrån ska ni inte behöva göra något efterarbete. Efter vi är klara går vi tillsammans genom vad som gjorts enligt Isodoräns besiktningsprotokoll. Ni får efter allt är klart alla dokument och protokoll genom vårt portal.

Hör av er redan nu för att få en tid för hembesök som ligger till grund för offerten av dräneringen.

Hus med gedigen kvalitet och bra priser

Välkommen till våra visningar på A-hus och skapa ditt hem tillsammans med oss.  På vår sajt hittar du vart vi har våra visningar och på en del hus kan du även boka tid. Du kan välja mellan mängder av olika hus och vi presenterar alla varianter på hus vi har på A-hus.

Vi har tillhört Deromegruppen sedan 1981 och har sedan dess utvecklat verksamheten på mycket positivt sätt. Deromegruppen är ett av Sveriges största familjeägda träindustri med anor från 1947. 2013 tilldelades Derome Varbergs Miljöpris för kreativt tänkande och stora engagemang. Vi på Derome gruppen tänker på miljön och kan erbjuda dig allt från färdiga hus till helt kundanpassade hus. Kika in på vår sajt och hitta ditt drömhus. Välkommen!

Dudek Bygg – Fönster & Dörrar

Är du trött på att det inte blir gjort ditt planerade fönsterbyte. Eller kanske du behöver renovera hemma men det blir aldrig gjort på grund av att du helt enkelt inte hinner eller du har inte kunskapen. Då har du absolut kommit helt rätt för att att äntligen få den hjälp du behöver. Läs mer