Kategoriarkiv: Resor och Boende

Vandrarhem Göteborg

Välkommen till det bästa hotellet och vandrarhemmet i Göteborg. Hos oss har du möjligheten att hyra både vandrarhem eller hotellrum. Både vandrarhemmet och hotellet har sköna sängar och sköna täcken. Vill du hyra sänglinne på vårt vandrarhem kan du självklart göra det. Du har även tillgång till ett fullt utrustat kök så du kan laga din mat eller frukost, men vill du köpa frukost kan du självklart göra det.

På vårt hotell har du även möjlighet att hyra större rum så att ni får plats hela familjen. Våra rum på hotell och vandrarhem har mycket förmånliga priser. Gå in på vår sajt och kolla runt lite och boka ditt rum online eller hör av dig till oss på telefon. Välkommen!

Res med klassen, arbetet eller föreningen

Hos oss på Eurotravel kan du hitta din perfekta weekendresa för ett mycket bra pris. Vi har många års erfarenhet av att arrangera resor åt företag. Hos oss får du en resa som är både givande och innehållsrik. Vill ni åka på en Kick-off eller en utbildningsresa så hittar du den perfekta resan genom oss. Vi ordnar med allt som transporter, boende, utflykter eller studiebesök. Vi har även andra resor som företagsresor, musikresor, skolresor. Alla våra resor är väl planerade och tillsammans med oss kan du känna dig trygg.
Eurotravel grundades för över 20 år sedan och vår målsättning har alltid varit att arrangera olika sorters resor för olika sorters grupper. Varmt välkommen att höra av er till oss, så kommer vi att hitta din resa.