Kategoriarkiv: Mode

Trendiga kläder för kvinnor online

Rut & Circle som ett komplement till looken är det säkert en tillförd del i den trendige personens outfit. Här finns att köpa mössor, halsdukar, scarfar, väskor, kuvertväskor och underkläder.
Vad sägs om en Helena Beanie ribbad mössa med uppvikt kant och tryckt med logo framtill i färgerna svart, ljusgrått och aubergine? Eller Corinne Beanie mössa i samma stil med Helena mössan i färgerna svart, grått och rosa eller BHD Beanie som förekommer i svart, grått och rosa också? Eller varför inte Anna Twist Mössa, en stickad mössa med twistade detaljer fram i svart, ljusgrått och rött och Elisa mössa i fin kvalité, svarta, marinblåa och gråa?
Till den trendiga outfiten kompletterar man med de moderna solglasögonen i serierna Must med matt finish i svart och Pilot, i fyra olika färgkombinationer såsom grön, blå, röd och multifärgade. Och så runt halsen, en Kiara halsduk, klassisk rutmönstrad lång sådan med fransar i två färgkombinationer, rött och blått eller den Rutig halsduken med fransar, rödrutiga eller svartrutiga.
Som ett sista komplement går det att lägga till de svarta skinnhandskarna med dragkedjan på ovansidan som har en smart funktion, de går att använda tillsammans med en smartphone via den speciella toppen på indexfingret.

Köp dina kläder online på rutandcircle.com!